UBTeam By HaszTasz
28-11-2025, 14:46
Imię- Sebastian
Wiek- 29
Doświadczenie w analizowania Demek/Screenów- 9
Znajomość regulaminów serwerów- Tak
Znajomość korzystania z AmxBans - 10
Czy byłes karany na serwerze/Forum- Nie
Ile czasu jesteś w stanie spędzać na forum - 3-4 godzinki dziennie
Dlaczego właśnie Ty- Ponieważ znam się na tej pracy sam posiadałem forum Cs'owe i doskonale wiem jak ważne jest to stanowisko
Powiedz coś o sobie - mam na imię Sebastian latek 29 , mam 2 dzieci oraz 3 w drodze
jeżeli chodzi o cs'a doświadczenie mam duże gram w cs'a od małego potrafię rozróżnić odpała od skillowca , nie daje se nabierać na głupich akcjach i
tłumaczeniach graczy ze miał tylko 4 ss'y a nie 5 , wiem jak rozróżnić edytowanego ss'a od podstawowego
Decyzje zostawiam wam mam nadzieje ze pozytywnie zostanie rozpatrzone moje podanko
.Pozdrawiam <3
Wiek- 29
Doświadczenie w analizowania Demek/Screenów- 9
Znajomość regulaminów serwerów- Tak
Znajomość korzystania z AmxBans - 10
Czy byłes karany na serwerze/Forum- Nie
Ile czasu jesteś w stanie spędzać na forum - 3-4 godzinki dziennie
Dlaczego właśnie Ty- Ponieważ znam się na tej pracy sam posiadałem forum Cs'owe i doskonale wiem jak ważne jest to stanowisko
Powiedz coś o sobie - mam na imię Sebastian latek 29 , mam 2 dzieci oraz 3 w drodze
jeżeli chodzi o cs'a doświadczenie mam duże gram w cs'a od małego potrafię rozróżnić odpała od skillowca , nie daje se nabierać na głupich akcjach i
tłumaczeniach graczy ze miał tylko 4 ss'y a nie 5 , wiem jak rozróżnić edytowanego ss'a od podstawowego

Decyzje zostawiam wam mam nadzieje ze pozytywnie zostanie rozpatrzone moje podanko
.Pozdrawiam <3
28-11-2025, 15:15
PODANIE PRZYJĘTE!!
Gratulujemy i witamy w załodze CS-POGROM!!
po odbiór rangi zapraszamy na priv
Powodzenia w pełnieniu swoich obowiązków
Gratulujemy i witamy w załodze CS-POGROM!!
po odbiór rangi zapraszamy na priv
Powodzenia w pełnieniu swoich obowiązków
⚠️ Ten wątek jest zamknięty
Nie można już dodawać nowych odpowiedzi w tym wątku.
Użytkownicy przeglądający ten wątek: