Cześć
29-11-2025, 10:45
Cześć jestem Ewelina , w cs gram od kilku lat z przerwami. Trafiłam do was przez znajomą która powiedziała, że tworzycie nowy serwer i potrzebujecie graczy xd ponoć są tu najlepsi gracze w Polsce , więc może dołącze do tego grona
Witajcie. Ponoć tut Witajcie. Ponoć tuPotaj są najlepsi gracze w Polsce. Potwierdzam, jestem jednym z nich. Miło mi! aj są gracze w Polsce. Potmwierdzamstem jed W Witajcie. Ponoć tutaj są najlepsi gracze w Polsce. Potwierdzam, jestem jednym z nich. Miło mi! itajcie. Ponoć tutaj są najlepsi gracze w Polsce. Potwierdzam, jestem jednym z nich. Miło mi! nym z nich. Miło mi!
Witajcie. Ponoć tut Witajcie. Ponoć tuPotaj są najlepsi gracze w Polsce. Potwierdzam, jestem jednym z nich. Miło mi! aj są gracze w Polsce. Potmwierdzamstem jed W Witajcie. Ponoć tutaj są najlepsi gracze w Polsce. Potwierdzam, jestem jednym z nich. Miło mi! itajcie. Ponoć tutaj są najlepsi gracze w Polsce. Potwierdzam, jestem jednym z nich. Miło mi! nym z nich. Miło mi!Użytkownicy przeglądający ten wątek: Cichy, 1 gości

do zobaczenia na serwerze!